Bel direct 088 - 80 10 300

Veelgestelde vragen

 

Mag ik de zilvervisjes zelf bestrijden?
Als bedrijf zijnde is het verboden om zelf ongedierte te bestrijden. Het ministerie van VROM verplicht u hiervoor een erkend bedrijf in te schakelen. Als particulier mag u wel zelf aan ongediertebestrijding doen, dit is echter wel gebonden aan bepaalde veiligheidsregels. 

Als ik bel, wanneer komen jullie dan langs?
Als u voor 12.00 uur belt, dan kunnen wij dezelfde dag nog bij u langskomen. Wanneer u na 12.00 uur belt, zullen we proberen dezelfde dag nog een afspraak te maken en anders altijd de eerstvolgende dag bij u langskomen. We bestrijden ook op zaterdag en zondag.

Wat kost het mij?
 
Bij ons eerste bezoek lichten we eerst uw woning door en maken we een analyse van het probleem,  zodat u weet wat er aan de hand is en hoe het opgelost kan worden. Deze analyse is gratis en vrijblijvend. Wij zullen dan een scherpe offerte uitbrengen voor verdere bestrijding. 

Waarom is jullie methode beter dan die van anderen? 
Waar anderen alleen de gevolgen van een zilvervisjesplaag aanpakken, richten wij ons ook op de oorzaken. Hiervoor werken we met gepatenteerde bestrijdingsmethoden uit de Verenigde Staten. Hierdoor zijn de zilvervisjes niet alleen sneller verdwenen, we garanderen dat ze niet meer terugkomen.

Kunnen jullie mij helpen als ik een bedrijf heb? 
Absoluut. Veel instellingen zoals, horecazaken, winkels, kappers, scholen en ziekenhuizen maken veelvuldig gebruik van onze diensten. De kosten zijn € 73,55 inclusief voorrijkosten en materialen, excl. BTW.

Kan ik bij jullie terecht als ik particulier ben? 
Zeker, ook in woningen werken onze bestrijdingstechnieken uitstekend. De kosten voor u zijn € 73,55 inclusief voorrijkosten en materialen, excl. BTW. 

Bestrijden jullie ook andere dieren, behalve zilvervisjes? 
Onze bestrijdingsmethoden zijn gericht op zilvervisjes, papiervisjes en aanverwant ongedierte.
Muizendokter

Bel me terug

 

Naam
Tel.
Betreft
 

disclaimer | info@zilvervisjesdokter.nl